Regatta én Onderlinge

afbeelding

Zondag 2 oktober 2022 vanaf 09:30 uur ∙ 1000 meter hard roeien ∙ boord-aan-boord ∙ start vanuit stilstand

Op zondag 2 oktober wordt de DDS Regatta én Onderlinge weer zoals vanouds georganiseerd, mét lunch. Geef je snel op voor deze leuke dag!

REGATTA
De DDS Regatta is een laagdrempelige wedstrijd voor alle leden, ervaren en onervaren en van jong tot oud. Zo roeien op de Regatta de kersverse Basisproevers hun eerste wedstrijd in C-vieren tegen elkaar. Ook de oud-BP’ers en de G-roeiers kunnen laten zien dat ze inmiddels échte wedstrijd tijgers zijn geworden. De meer ervaren roeiers onder ons kunnen strijden in gladde vieren of in tweetjes, waarbij er een speciale prijs te winnen is voor de snelste mix twee. Voor het eerst kan er zowel scull als boord gestart worden. Daag elkaar uit en schrijf je in! Wij zorgen voor een strak wedstrijdtraject en klokkers aan de start en finish! En paparazzi die de strijd vanaf de wal vastleggen voor de Slaggaard. Heb je geen ploeg, geef je dan toch op, wij vullen de boot!

ONDERLINGE
Ook zijn er dit jaar weer de Onderlinge wedstrijden pal voor het vlot. Als deelnemer van de Regatta ben je automatisch ingeschreven voor de onderlinge en zal je geplaatst worden in gemixte super-C4-teams, maar je kan ook nog los inschrijven.
’s Middags starten de afvalraces onder luide aanmoediging van het publiek bij DDS. De sterkste boot blijft over.
Als klap op de vuurpijl kunnen roeiers die nog nooit in een acht geroeid hebben, na afloop in de 8+ stappen samen met ervaren roeiers en stuur!

VOORLOPIG PROGRAMMA
9:30 Opening
10:00-12:30 DDS Regatta
12:30 Lunch
13:30 Onderlinge wedstrijden voor het vlot
Na afloop prijsuitreiking en roeien in de 8+

Doe je graag mee? Dan kun je dit aangeven via het voorinschrijfformulier. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden. Stap je liever niet de boot in, maar lijkt het je wel leuk om het evenement als vrijwilliger mee te maken, dan kun je dit uiteraard ook aangeven!
Wie wel wil meedoen, maar geen ploeg heeft, kan door ons geholpen worden bij het vinden van een combinatieploeg.
Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september.

Bij vragen horen wij het graag, mail dan naar ddsregatta@gmail.com.

De DDS Regattacommissie
Willemijn, Michael, Ewout, Merel