Het Nationaal Roeicongres

afbeelding

Op 4 februari vindt het Nationale Roeicongres plaats.

Het congres is toegankelijk voor  enthousiaste verenigingsvrijwilligers.
Als je wilt deelnemen en op het bestuur wilt terugkoppelen wat je daar aan kennis vergaart, reageer dan met een email naar de secretaris, dan krijg je meer informatie.
Aanmelden bij de KNRB sluit op 1 februari.

Op dit congres zal het hebben van impact centraal staan. Impact van buitenaf op je vereniging, zoals stijgende energiekosten, klimaatveranderingen en maatschappelijke ontwikkelingen. Hoe ga je daar als vereniging mee om? Hoe bouw je aan een stevige basis waardoor je als vereniging juist zelf impact kunt hebben op de roeisport, voor je leden en de maatschappij? 

In het plenaire gedeelte wordt hierop ingegaan onder begeleiding van Boyd Welsink met inspirerende sprekers uit de sport en het bedrijfsleven. Na de lunch kun je via de workshops nog meer verdieping vinden. De hele dag is er een kennisplein waar je praktische informatie kunt uitwisselen bij diverse stands. En er is volop gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Programma
10:00                     Inloop met koffie
10:30                     Plenaire opening met sprekers
12:00                     Lunch
13:00                     Workshopronde 1
14:15                     Pauze
14:45                     Workshopronde 2
16:00                     Borrel

Locatie
Het congres vindt dit jaar van 10.30 uur tot 17.00 uur plaats bij het St. Nicolaaslyceum in Amsterdam Zuid. Deze locatie ligt vlakbij treinstation Amsterdam Zuid en de snelweg (A10). Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar naast de locatie. 

Groet,

Secretaris DDS

Ruud en Cathelijne