DDS Regatta én Onderlinge Zaterdag 13 oktober 2018

afbeelding

Zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 9:00 uur ∙ 1000 meter hard roeien ∙ boord-aan-boord ∙ start vanuit stilstand ∙ op de laatste kilometer van de trial (waar de Haagse tram afbuigt, tot aan Calvé). Op zaterdag is er weer de Regatta voor de lichting BP’ers die hun proef hebben gehaald én voor alle andere DDS’ers en Haagse gasten! En vanwege succes herhaald: ’s middags weer Onderlinge wedstrijden.

REGATTA

Op de Regatta roeien de kersverse Basisproevers hun eerste wedstrijd in C-vieren tegen elkaar. Ook de oud-BP’ers en de G-roeiers kunnen laten zien dat ze inmiddels échte wedstrijdtijgers zijn geworden. En de rest van DDS? Gaan we dit najaar weer gemixte poly-2-tjes aan de start zien? Wil je strijden tegen je eigen teamgenoten? Daag elkaar uit en schrijf je in! Wij zorgen voor een strak wedstrijdtraject en klokkers aan de start en finish! En paparazzi die de strijd vanaf de wal vastleggen voor de Slaggaard. Heb je geen ploeg, geef je dan toch op, wij vullen de boot!

ONDERLINGE

Ook zijn er dit jaar weer de Onderlinge wedstrijden pal voor het vlot. De formule: schrijf je ’s ochtends in, wij formeren ter plekke gemixte super-C4-teams en ’s middags starten de afvalraces onder luide aanmoediging van het publiek bij DDS. De sterkste boot blijft over. 

Als klap op de vuurpijl kunnen de BP’ers na afloop in de 8+ stappen samen met ervaren roeiers en stuur!

PROGRAMMA

09:00 Verzamelen op DDS: afhalen rugnummers, boten het water in

10:00 Regatta – Blok 1

11:00 Regatta – Blok 2

12:00 Regatta – Blok 3

12:30 Lunch en prijsuitreiking

13:30 Onderlinge wedstrijden voor het vlot

Inschrijven kan tegen eind september via het inschrijfformulier op de website. Het inschrijfgeld is 5 Euro incl. de lunch

De DDS Regattacommissie

Nicole, Iny, Ingrid, Marije, Margot en Meike