Swim to fight cancer

afbeelding

Op zondag 1 september en zaterdag 7 september 2019 springt heel Delft in het diepe om geld in te zamelen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. 'Swim to Fight Cancer Delft' is een uniek zwemevenement, waarbij deelnemers zo veel mogelijk geld bij elkaar zwemmen voor meer onderzoek naar en preventie tegen kanker.


Op zondag 1 september 2019 zijn er voor één middag geen boten te vinden in de Schie bij Delft. Want dan is het water van de deelnemers van de Swim to fight Cancer Delft. Gedurende een twee kilometer lange tocht gaan de deelnemers, individueel of per team, het gevecht aan met de elementen en vechten ze tegen kanker door geld op te halen voor dit goede doel. Om mee te doen aan deze zwemtocht moet je minimaal veertien jaar oud zijn.

Op zaterdag 7 september 2019 is er voor kinderen van vijf jaar tot veertien jaar (in bezit van minimaal een A-diploma) in zwembad Kerkpolder de 'Junior Swim'. Kinderen leggen zwemmend verschillende afstanden af (250, 500 of 1000 meter). Samen kunnen ze zo veel mogelijk geld bij elkaar zwemmen voor Fight cancer. Kinderen kunnen individueel, maar ook als team meedoen.

Gaan ook de leden van DDS de uitdaging aan? Doe mee en help ervoor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is!
Meer informatie en inschrijven kan via: www.swimtofightcancer.nl/delft