Doe mee met de Nieuwjaars Pubquiz op 12 januari

afbeelding

Wij DDS’ers houden van eten en van wedstrijden. En natuurlijk ook van elkaar. Kom daarom 12 januari eten op DDS gecombineerd met een Pubquiz achteraf. Maar dat is nog niet alles: ook de Intraining vindt deze avond plaats. De wedstrijdroeiers beloven op dat moment dat ze het komend jaar weer hun uiterste best zullen doen om al het metaal binnen te halen en hun leefstijl daarop aan te passen. Dat wil je niet missen toch?

Zoals je wellicht al gehoord en gelezen hebt, proberen we als DDS momenteel geld bij elkaar te krijgen voor Kikarow. Als je meedoet aan de maaltijd met pubquiz draag je vanzelf ook bij aan Kikarow. Met KiKaRoW gaan de Nederlandse roeiverenigingen € 500.000,– bijeen brengen voor de LATER-studie in het Prinses Màxima Centrum, het nationale kinder-oncologisch centrum in Utrecht. Hier is alle kennis en kunde op het gebied van research naar en behandeling van kinderkanker onder één dak is gebracht.
Meer info vind je op https://kikarow.nl/ of lees het verhaal van Juultje op de ledenportaal: https://portal.rvdds.nl/Contact/Berichten/Bericht/2518

Wat: maaltijd, Intraining en pubquiz
Wanneer: zaterdagavond 12 januari 2019
Hoe laat: inloop: 18:00 uur, maaltijd: 18:30 uur, pubquiz: 20:00 uur
Kosten: maaltijd + quiz € 10 inclusief een bijdrage aan Kika

Schrijf je in op de agenda op de ledenportaal:
https://portal.rvdds.nl/Kalender/Details/3495