Bestuursbesluiten mei 2015

afbeelding

 
Het Bestuur neemt besluiten, maar het hoogste beslissede orgaan op DDS is natuurlijk de Algemene Leden Vergadering. Deze wordt op DDS gehouden in april en oktober, dus kom ook beslissen! Hieronder enkele besluiten van de ALV die het Bestuur graag deelt.

Financieel

In de voorjaars ALV wordt het beleid van het voorgaande jaar besproken en beoordeeld. De kas commissie was positief over de financiële verslaglegging over 2014 en de ledenvergadering heeft het bestuur ‘gedechargeerd’ voor het beleid in 2014 en verder:

  • Het positief financieel resultaat van €16.000 wordt naar rato  verdeeld over boten en bouwfonds
  • Ondertussen is de hypotheek van het gebouw afgelost. Het mooie 100 jarige gebouw is dus helemaal van ons!

Visie DDS

Op voorspraak van de ALV wordt er een commissie samengesteld die de komende maanden met het bestuur een visie document voor DDS voor de toekomstige jaren gaat opstellen.

Nieuwe voorzitter

Freek Reinders heeft afscheid genomen als voorzitter. Freek is ruim 5 jaar voorzitter geweest, maar is daarnaast ook (voortdurend gedurende zijn 15 jarige lidmaatschap) erg actief als vrijwilliger in de Proevencommissie, Materiaalcommissie en Internetcommissie. Voor al deze activiteiten is Freek benoemd tot Lid van Verdienste.

Marleen Spiekman is op de ALV benoemd tot nieuwe voorzitter

Nieuwe Vertrouwenspersoon

Marianne van Vollenhoven is benoemd als tweede vertrouwenspersoon als opvolger van Anouk Brantjes. DDS heeft daardoor weer twee vertrouwenspersonen, Marianne dus, en al meerdere jaren Jappe Zijlstra. De vertrouwenspersonen zijn te bereiken via de volgende formulieren: Jappe Zijlstra  en Marianne van Vollenhove .

Op de ALV is nog veel meer besproken maar dat leest u in het verslag.