Slaggaard Digitaal

afbeelding

DDS nog digitaler

Er is heel lang en heel hard gewerkt aan een nieuwe DDS website. (Met dank aan Freek, Gemmeke, Huub en Alexander). Die nieuwe website staat nu online.  Als het goed is, ontvang je of heb je een mail ontvangen met jouw inloggegevens.

Aan de nieuwe website is de ‘Slaggaard nieuwe stijl’ gekoppeld. Jullie hebben vast gemerkt dat de Slaggaard in 2014 niet zo vaak verschenen is. Dat had te maken met te weinig redactieleden (dus join the club) en met de uitvoer van het nieuwe communicatieplan. De Slaggaard zal nog 1x per jaar op papier uitkomen in een speciale bewaareditie. Daarnaast zal er iedere 2 maanden een elektronsche Slaggaard verschijnen.

What’s new?

De website is een stuk interactiever geworden. Ga eens rondneuzen en zie waar je je allemaal voor kunt opgeven via de site. Verder is al het goede behouden. Zoals het verkeerslicht en de algemene informatie die je snel via een wiki kan vinden. In het gedeelte voor de login kunnen ook alle ‘buitenstaanders’ meelezen, na het inloggen alleen de DDS-leden.  Wil je de nieuwe website eens goed bekijken? Kom dan donderdag 21 mei naar de kookavond, daar wordt de nieuwe website aan alle geïnteresseerden getoond.
De Slaggaard nieuwe stijl is een digitale Slaggaard via de mail. Hoe vaak deze Slaggaard uitkomt ligt natuurlijk aan de hoeveelheid kopij die de redactie binnen krijgt. Je kunt hier dus zelf ook veel aan bijdragen: deel je ervaring over wedstrijden, marathons, toertochten of het halen van je BP. Alle stukjes of foto’s zijn welkom!  Mail je ervaringen naar de Slaggaard-redactie. Je kunt ons ook mailen als je geen interesse hebt in de digitale Slaggaard en je daarvoor wilt afmelden.

En hoor jij nou van iemand dat hij geen digitale Slaggaard heeft ontvangen? Stuur zijn of haar adres dan naar ons, dan nemen we het adres op in de verzendlijst!