De riem

afbeelding

Hallo ik ben Rosalin van der Aart.

Ik ben 15 jaar zit op de GSR in Rotterdam. Ik roei bij de meisjes 15 t/m 18 jaar. Bijna 3 jaar geleden kwam ik in aanraking met roeien. Ik kwam toen Emma (Kenselaar) tegen in een skiff. Toen ben ik eerst met brede school roeien begonnen en vervolgens bij de JIG. Ik vond dat erg leuk.
Dit jaar is mijn derde jaar op DDS. Ik coach zaterdag mee met de G-roeiers dat is altijd gezellig. Zondag coach ik bij de JIG 1,2, en 3 en ook dat doe ik met alle plezier. Daarnaast zit ik in het Jeugdbestuur om feestjes en activiteiten te organiseren. Ik hou van roeien. Voor de derde keer ben ik nu al naar de Westelijke regatta geweest. Maar er zijn meer leuke dingen en daarom moet ik soms kiezen. Zo moest ik, door de regatta, een dag missen van het oefenweekend voor de musical waarin ik optrad. Niemand merkte het in de zaal.
Dit jaar heb ik voor het eerst met het NSRK (Nationale School Roei Kampioenschap) de ploeg van CLD (Christelijk Lyceum Delft) geholpen. Ik had een mix 4 met daarin Lieke (Schotsman) en Ruben (van Ardenne), die twee zitten ook op DDS. Daarbij zaten nog Kaj (Huisman) en Marlotte (van der Lelij), (gewone) leerlingen van CLD. Zij hebben bij de NSRK voor de Mix c4x+ een eerste plaats behaald met de tijd van 1.56 min. Net als wij hebben de jongens onderbouw c4x+ ook van CLD (die bij Laga begeleid werden) de eerste plaats gehaald.
 

De Riem geef ik door aan Anne Plooij.