Bekijk de foto's van het lustrumfeest

afbeelding

De feestcommissie heeft samen met de Lustrumcommissie op 16 oktober een prachtig lustrumfeest georganiseerd. DDS 130 jaar werd een heerlijke avond! Alle benodigde ingrediënten waren aanwezig: een leuke locatie (Artcentre), lekker eten - alhoewel wat koud voor degenenen die er laat bij waren -  en werkelijk de hele avond swingen door iedereen; alle leeftijden door en met elkaar!

Er waren zo’n 140 feestgangers en dat overtrof alle verwachtingen. De geweldige muziek kwam van The Biggerband uit Den Haag. Maar ook onze eigen leden deden mee: Gerique speelde piano, zong en zorgde voor vermaak tijdens het eten en de junioren van DDS traden op met een nieuw zelfbedacht clublied. Zo’n feest smaakt naar meer… en dat kan, want naar alle waarschijnlijkheid organiseert de Feecie in februari 2016  de onovertroffen Hollands Spelen. Gewoon op DDS. Ouderwets sjoelbakken en zo. Houd de agenda op de website dus in de gaten!


Waar staan de foto’s?


Klik hier https://m.flickr.com/#/photos/rollohrobot/sets/72157658345316723/ als je de foto’s van het feest wilt bekijken. Ze zijn leuk. Veel ploegen en groepjes poseerden in de fotobooth. Alle foto’s zijn gratis beschikbaar omdat  DDS de rechten op de foto’s heeft afgekocht. Je kunt de foto’s downloaden via de computer, dus niet via de mobiel, en dat is een tikje omslachtig omdat je het per foto moet doen. Maar de feestcie is bezig een makkelijker manier voor het downloaden te regelen. Informatie hierover volgt via de berichtenservice en op de DDS site.


Met veel dank aan de feestcie, lustrumcie en alle andere leden die hebben geholpen om van deze avond een schitterend succes te maken. Christa, Dieuwerke, Marianne, Mark, Sanneke, Ton en Willemijn