27e lustrum feestelijk geopend!

afbeelding

Op vrijdag 18 oktober was DDS jarig en daarmee ging ook eindelijk het lustrumjaar van start!

Onze DDS voorzitter Ronald blikte terug op de oorsprong en rijke geschiedenis van De Delftsche Sport. Vele pubquiz-waardige feitjes passeerden de revue. Lustrumcommissievoorzitter Leonoor blikte vervolgens vooruit en introduceerde de Lustrumcommissie aan het aanwezige publiek. Het lustrumthema werd met dit filmpje onthuld: “DDS – Ons blauwe hart”. Het logo werd fysiek aan de vereniging overhandigd en zal een mooie plek krijgen op DDS, tevens prijkt nu ook het spandoek met thema op onze mooie voorgevel. Het officiële programma werd afgesloten met het zingen van het DDS-lied. Laten we ernaar streven dit lied vaker ten gehore te brengen!

Na het proosten op het aankomende lustrumjaar werd het een gezellig feestje onder het genot van swingende muziek van Jazz Combo “Salted Butter” en lekkere hapjes met dank aan de barcommissie, in het speciaal Armand en Marlies.

Zoals eerder gezegd organiseren wij de lustrumactiviteiten niet alleen graag voor maar ook zeker met jullie. We hebben al vele ideeën en suggesties gekregen en verschillende leden hebben al hun hulp aan geboden, dank daarvoor! De lijnen zijn echter nog niet gesloten, dus blijf ons aanspreken of mailen op lustrumdds135@gmail.com.

Ajajo!

Uw Lustrumcommissie