DDS Indoor start weer op 6 oktober

afbeelding

De dagen worden korter dus de Indoor gaat weer van start op 6 oktober! Elke dinsdag kan je in deze (winter)tijd dat je ’s avonds niet meer kan roeien toch je conditie bijwerken met trainingen die voor en door roeiers worden gegeven.

Waar is de Indoor?

De Indoor is elke dinsdag in de gymzaal van de Jan Vermeerschool, Raam 20. De gymzaal ligt een beetje verborgen, dus als je de weg niet weet, kijk even rond en volg de mede DDS’ers die over de binnenplaats van de school lopen. De zaal gaat open om 19u00, we starten 19u15. De training gebruikt simpele middelen om je conditie, spierkracht en souplesse te verhogen. We zijn tot ongeveer 20u45 bezig, daarna kan je douchen en nog wat drinken op DDS of naar huis gaan.

Voor wie is de Indoor?

De aanwezigen zijn altijd een leuke doorsnede van DDS, van wedstrijdjeugd tot oudere recreant. Elke deelnemer kan zelf bepalen hoe zwaar de oefeningen worden uitgevoerd.
Neem wel sportschoenen mee die geen strepen achterlaten op de gymvloer.

Kosten?

De kosten worden verdeeld naar aanwezigheid (reken op ongeveer een euro per keer) welke via de penningmeester van DDS verrekend worden.
Je hoeft je niet aan te melden, gewoon komen.

De indoor wordt afwisselend gegeven door Maurits Sanders, Marco Dreschler, Russell Kerkhoven en Casper Rodijk.

Vragen?

Mail naar Maurits, (hij stuurt nog een email via DDS ledenlijst) maar beter: kom gewoon langs en kijk of het iets voor je is!