De riem van... Paul Heijnen!

afbeelding

Het is weer tijd voor de volgende, dit keer De riem van Paul! Spoiler: namens de Lustrumcommissie willen we Paul bij dezen nog feliciteren met zijn eindexamen! Ajajo en veel leesplezier!

Ik heb de riem ontvangen van Ellen Minkman en ik vind het leuk om wat te delen over mijn coronatijd, dus hier gaan we.

Allereerst ben ik een eindexamen leerling, of dat was ik in ieder geval, nu ben ik officieel cum laude geslaagd! Dit wist ik natuurlijk al een tijdje maar toch leuk om nog even officieel te horen in deze tijd. Dat ik een examen leerling ben/was betekent voor mij dat ik al een paar maanden (op een herkansing voor de leuk na) niet echt veel meer te doen had. Dus tijd zat om volop te trainen, natuurlijk was roeien in het begin nog niet toegestaan, dus het was zoeken naar alternatieven; ik ben veel gaan fietsen met Mees van de wedstrijdploeg en we hebben met mijn gezin een tweedehands Concept2 op de kop getikt. Ik kon mijn meters dus lekker blijven maken, wel jammer dat ongeveer alle wedstrijden van dit seizoen weg zijn gevallen. Er stonden een hoop leuke evenementen zoals Gent, 2K wedstrijden, Head en misschien ook de Ringvaart te wachten, maar het feit dat dit allemaal niet doorging weerhield me er niet van om gewoon lekker door te blijven trainen. In eerste instantie dus op de fiets en ergo, maar toen de lichten op groen gingen voor de jeugd kwam roeien in de boot ook weer op het programma. Wel apart om op zaterdagochtend het vlot op te lopen en te zien dat dat zo goed als leeg is. Best relaxt die leegte wat minder gepruts aan het vlot en gewoon alle tijd en ruimte hebben om te roeien (wel rekening houdend met alle maatregelen natuurlijk), ook heerlijk om je boot een kwartier van te voren te kunnen afschrijven. Toen de rest ook weer mocht roeien werd het weer iets drukker, maar ik gun de anderen natuurlijk ook het genot van het roeien weer. De volgende stap waar ik nog op wacht is dat we weer in andere boten mogen, gewoon voor de afwisseling een keertje in de twee stappen en echt hard blazen. Maar tot die tijd gaat ik zo ook prima!

Ik wil de riem graag overdragen aan Jaike en Merel, die samen een leuke insta account hebben onderhouden in de quarantaine (@quarantainegains). Verder hebben ze ook een chill schema opgesteld waardoor ik weer wat heb om voor te trainen. Dus de vraag aan jullie: hoe hebben jullie je bezig gehouden in deze tijd en wat zijn dingen waar jullie tegenaan liepen of hebben jullie nieuwe hobby’s o.i.d. ontdekt? Ik draag hem over aan jullie.