24 juni: DDS in Franse sferen

afbeelding

Het regent. Waar blijft de zomer toch? Waarom wachten? Zoek de zomer op en wel op vrijdagavond 24 juni op DDS. De Feecie heeft voor jullie dan een Franse avond in petto. Snuif,  proef, hoor, zie en voel de Franse sferen. Je kunt je hier inschrijven (wel eerst inloggen!).

We starten om 19.00 uur met een Frans diner verzorgd door de Kookcommissie. Natuurlijk onder het genot van Franse chansons. We hebben (bijna) een contract met een bekende Chansonnière .

Om een uurtje of half negen start vervolgens in de Bestuurskamer de film Les Choristes. Het is een prachtige ontroerende film die voor ons is uitgekozen door Ton Schouten. Extra reden om te komen toch? Les choristes vertelt het verhaal van een kostschool voor moeilijk opvoedbare kinderen. De film is een remake van de film La cage aux rossignols uit 1945 en was een internationaal succes. Les choristes werd genomineerd voor 2 Oscars (muziek en beste buitenlandse film) en 8 Césars (2 gewonnen). De film heeft de Fransen letterlijk weer aan het zingen gekregen. De Franse avond is de laatste activiteit van de Feecie voor de zomervakantie. Van harte welkom met of zonder introducé.

Na de vakantie zien we jullie graag op de barbecue op 3 september.

Schrijf je hier direct in.

Sanneke, Mark, Marjanne, Willemijn, Dieuwerke en Christa