Heel DDS Bakt! Deel 1: Herfsthartige hap

Heel DDS Bakt! Deel 1: Herfsthartige hap

Beste leden,

Zoals jullie weten, staat zondag 24 november opnieuw in het teken van de DDS-trial. Dit jaar blijft deze wedstrijd niet alleen beperkt tot op het water. Speciaal voor dit lustrumjaar organiseren we op de kant: Heel DDS Bakt! 

 

Hoe werkt Heel DDS Bakt!

Voor het lustrumjaar brengen we de trial-taarten naar een hoger niveau. De komende 2 trials (24 november en 9 februari) houden we de voorrondes, waarbij iedere kandidaat onder het oog van een tot op heden geheimzinnige “lustrumjury” punten verdient. De finale vindt plaats tijdens het Walking Dinner (16 mei), waarbij we ook de prijzen uitreiken.

 

Punten verdienen

De jurering vindt plaats op een 3-tal aspecten: smaak (hoe lekkerder hoe beter), uitstraling (hoe mooier hoe beter) en originaliteit (hoe creatiever hoe beter). De jury van dit geheel: diegenen die de taarten die dag zelf proeven mogen punten toekennen, dat zijn de DDS’ers zelf dus! 

 

Thema

Aan elk Heel DDS Bakt! koppelen we een thema. Het thema voor de eerste Heel DDS Bakt! luidt: “Herfsthartige hap”

 

Aanmelden 

Meld je alvast aan bij de lustrumcommissie door een mailtje te sturen naar lustrumdds135@gmail.com. Vermeld in het onderwerp: "Heel DDS Bakt!". Aanmelden kan ook nog op de dag van de trial zelf bij de lustrumcommissie persoonlijk. 

 

De spelregels

Dan nog even de spelregels op een rijtje: punten zijn te verdienen door taarten in te leveren op de trial dagen en te laten proeven door de aanwezigen. Kun je niet bij beide trials zijn? Het is ook mogelijk om op één van de twee trial dagen mee te doen. 

 

Wij kijken uit naar mooie en originele, en bovenal smakelijke baksels!

 

Ajajajo,

 

Uw lustrumcommissie