In memoriam - Erelid Victor Uilenreef

afbeelding

In memoriam - Erelid Victor Uilenreef

24 januari 1953 - 14 januari 2020

Beste leden,

Ons bereikte het verdrietige bericht dat ons Erelid Victor Uilenreef afgelopen dinsdag plotseling is overleden. Victor is net geen 67 jaar oud geworden.

Victor werd tot Erelid benoemd vanwege zijn enthousiaste en jarenlange inzet achter de bar en als coordinator van de barcommissie. Dat hij zorgde voor de inkopen en dat de bar zo vaak mogelijk (ook door hemzelf) bemenst werd, is altijd bepalend geweest voor de gezelligheid en het verenigingsleven op DDS.

Nog vele jaren na zijn onderscheiding is Victor, de 'Man met de trui', actief gebleven als Chef Bar tot hij een aantal jaar geleden het stokje overdroeg aan de jongere generatie. Als barlid nam Victor echter nooit afscheid, de deur van DDS stond voor hem altijd open.

Hoewel hij serieuze gezondheidsklachten had en zich de laatste tijd al wel minder voelde, ging het afgelopen dinsdag ineens erg snel achteruit. Aanstaande maandag om 16:00 kan wie dat wil afscheid nemen van Victor op Iepenhof, Hoflaan 18, 2616 AA Delft.

Namens de vereniging hebben wij ons medeleven betuigd aan Juliette, die zelf ook een gewaardeerd lid is van onze vereniging.

We wensen haar en haar gezin veel sterkte toe!

Het bestuur