Vacatures in het bestuur van DDS

afbeelding

Beste leden,

 

De Delftsche Sport is een roeivereniging die bestaat uit vele leden die zich actief inzetten voor de vereniging. Een klein aantal van deze vrijwilligers zit in het bestuur. Het bestuur draagt in eerste instantie er zorg voor dat wij allemaal kunnen roeien. Binnen het bestuur staan momenteel twee vacatures open waarvoor we graag jullie aandacht willen. We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe wedstrijdcommissaris en een nieuwe commissaris jeugd en junioren.

De wedstrijdcommissaris is verantwoordelijk voor onze wedstrijdroeiers op elk niveau. Als wedstrijdcommissaris zorg je ervoor dat wij op (inter-)nationale wedstrijden goed vertegenwoordigd zijn en hard kunnen roeien. Je werkt nauw samen met de wedstrijdcommissie en de wedstrijdcoaches. Dagelijkse werkzaamheden zijn de wedstrijdinschrijvingen en het botentransport.

De commissaris jeugd en junioren is verantwoordelijk voor alle leden onder de achttien. Dit begint bij de nieuwe jeugd die bij DDS hun eerste halen komen maken. Daarna de doorstroomgroepen en uiteindelijk de junioren die regionaal en nationaal wedstrijden starten. Als commissaris jeugd en junioren zorg jij ervoor dat we zoveel mogelijk junioren goed leren roeien en ben je aanspreekpunt voor coaches, roeiers en ouders.

Het bestuur van DDS vergadert circa één keer per maand en bespreekt alle ontwikkelingen binnen en buiten de vereniging. Naast dat iedereen zijn of haar eigen portefeuille invult hebben we het binnen het bestuur ook over zaken die heel DDS aangaan. We vinden het belangrijk dat het bestuur een goede weerspiegeling is van de vereniging en dat wij weten wat er in de vereniging leeft.

We zijn hard op zoek naar enthousiaste en fanatieke leden, die ons kunnen helpen met het besturen van De Delftsche Sport. We zijn op zoek naar iemand met een passie voor wedstrijdroeien of het roeien met jeugd. Iemand die goed kan overleggen met roeiers, coaches, ouders, commissies en andere verenigingen. Daarnaast zoeken we iemand die goed kan samenwerken met de overige groepen roeiers op DDS en verbindend kan werken.

De uitgebreide profielen van beide functies staan op het besloten deel van de website.

Zou jij graag een bestuursfunctie willen vervullen of heb je vragen? Neem dan contact op met de voorzitter of iemand anders van het bestuur.

 

Groetjes,

 

Rob van Buuren

Voorzitter roeivereniging De Delftsche Sport

De profieltekst Jeugd en Junioren Commissaris vind je op het besloten deel van de website.

De profieltekst Wedstrijdcommissaris vind je op het besloten deel van de website.

Heb je interesse, neem dan contact met de huidige wedstrijdcommissaris of de voorzitter.