Op weg naar de PVP2021!

afbeelding

De Voorbereidingen voor de Paul Veenemansprijs 2021 lopen op volle toeren!

Omdat dit een unieke wedstrijd is voor DDS, neemt de organisatie je graag mee in haar voorbereidingen en de wedstrijd zelf. Zo kan je meer meekrijgen over wat de wedstrijd inhoudt en hoe je ons kan helpen op de volgende manieren:

  • De DDS-site heeft een eigen PVP-pagina. Start bij https://rvdds.nl/wiki/pvp2021.
  • We zullen verschillende nieuwsbrieven met informatie over de mail versturen. De eerste wordt/is verstuurd op 4 september!
  • We zullen verschillende post doen op Facebook en hebben een eigen Instagram account @pvp2021.rvdds
  • We zijn te mailen via pvp2021rvdds@gmail.com

Daarnaast zullen op we zaterdag 11 september (de dag van de trial) op DDS rondlopen om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons herkennen aan een opvallende gadget - of aan ons gezicht. De foto op deze pagina is van onze commissie!Jij kunt ons helpen!

Zo'n grote wedstrijd als de PVP organiseer je natuurlijk niet alleen. Wil je ons helpen? We zijn hard op zoek naar vrijwilligers! Er moeten namelijk meer dan 120(!) vrijwilligerstaken worden gedaan. Dit houdt in dat je kan helpen met het opbouwen van het terrein, achter de bar staan, of meehelpen tijdens een van de onderdelen zelf.

Weet je al dat je ons kan helpen? Schrijf je dan in via dit formulier.

Wil je meer weten over de vrijwilligerstaken? Kom dan langs op DDS op 11 september (de dag van de trial).Heel veel liefs,

De PVP-commissie 2021
(Wouter, Helen, Eelco, Leonoor, Marlies, Marlou, Rob, Age en Marianne)