Paul Veenemans Prijs 2021

afbeelding

In het weekend van 12-14 november verwelkomt DDS de omnisportende roeier in Delft voor de Paul Veenemans Prijs 2021!

Deelnemers gaan de strijd aan op minimaal 3 van de 4 onderdelen:

  • Schaatsen (4-5 km)
  • Wielrennen (10,5 km)
  • Hardlopen (5 km)
  • Roeien (3 km)

Onderstaand een overzicht van de parcoursen waar de wedstrijd over gereden, gelopen en geroeid gaat worden

Schaatsen

De Paul Veenemans Prijs zal vrijdagavond 12 november om 21:00 aftrappen met het schaatsonderdeel op De Uithof in Den Haag (Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag).

Schaatsbaan de Uithof

Wielrennen

Het wieleronderdeel wordt zaterdagmiddag 13 november verreden  op het wielerparcours van RWC Ahoy nabij het vliegveld Zestienhoven (Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam). Dit parcours is 1500m lang, waarover de deelnemers 7 ronden zullen afleggen.

 Fietsparcours bij RWC Ahoy

Hardlopen

Op zondagochtend 14 november gaat het onderdeel Hardlopen plaatsvinden. We zullen rennen door het natuurgebied 'De Delftsche Hout', waar een parcours uitgezet is van zo'n 5 kilometer. De start en finish bevinden zich op dezelfde locatie, we lopen me de klok mee. Het parcours loopt over verharde en onverharde wegen. Ter voorbereiding kan de bijgeleverde Hardlopen.gpx gedownload worden om te bestuderen.

 Hardloopparcours in het Delftse Hout

Roeien

Het wedstrijdweekend sluit af met het roeionderdeel. De deelnemers zullen een traject van 3400m afleggen dat start net na de Hoornbrug bij Den Haag en voert in een vrijwel rechte lijn naar de finish in de kolk bij de voormalige Calve fabriek in Delft.

Roeiparcours